// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sofie Sarenbrant: Åbent hus
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Sofie Sarenbrant: Åbent hus

Skrevet af den 4. februar 2015 – 07:04Én kommentar

åbent husCornelias hus er til salg. Hun håber på, at det bliver solgt straks, så hun kan komme væk fra sin voldelige ægtemand og starte på en frisk med sin lille datter.

Ejendomsmægleren holder åbent hus og Cornelia er spændt på, om der kommer nogen interesserede købere. Hun burde dog være mere interesseret i, om alle besøgende forlader huset igen.

Næste morgen finder datteren sin far død i gæsteværelset. Brutalt myrdet.

Kriminalassistent Emma Skölds søster er veninde med Cornelia. Hun er den eneste, der har kendt til volden i den lille familie og da Cornelia mistænkes for mordet på sin mand, må hun træde til og passe Cornelias lille datter.

Emma selv kæmper med kvalme og træthed i første trimester af en ønsket graviditet. Hun er i et nyt forhold med ejendomsmægleren Kristoffer. Ekskæresten Hugo kan ikke give slip på hende og gør alt for at genere Kristoffer.

Flere mord gør, at Cornelia ikke længere er hovedmistænkt i sagen. Men Emma, søsteren, Kristoffer og Hugo viser sig alle at have en rolle i sagen.

Åbent hus er tredje krimi i serien med kriminalassistent Emma Sköld. Den fanger fra første side og kan godt læses uafhængigt af de andre bøger i serien. Historien er fængende og meget svær at slippe igen. Det er en virkelig velskrevet krimi, der er spændende uden at være makaber. Én af de der bøger, der er svær at lægge fra sig. Den ene side tager den næste og man er helt opslugt af en anden verden.

Dette er mit første møde med Sofie Sarenbrants forfatterskab, men absolut ikke det sidste.

Sofie Sarenbrant, Åbent hus, People´s Press, 2014, 386 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.