// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Kaaberbøl: Vildheks – Genkommeren
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Ungdomsroman

Lene Kaaberbøl: Vildheks – Genkommeren

Skrevet af den 30. december 2014 – 07:17Ingen kommentarer

vildheks-6Endelig! Endelig udkom Genkommeren. Sjette og sidste bog i serien Vildheks.

Alt er på spil og pigen Clara, der er vildheks er på sit livs rejse. Med sig har hun sine lidt tvivlsomme hjælpere, der dog er klar til at sætte deres lov på spil, for at løse deres opgave.

Clara føler sig slet ikke klar til at kæmpe mod de fjender der truer med at udslette hendes moster og flere af de andre vildhekse. I femte bog, Fjendeblod, stod Clara overfor sit livs udfordring. Bogen sluttede uforløst og fortsætter her i sjette bog, hvor det hele må briste eller bære.

Blodsungen er vendt tilbage og det er op til Clara at standse hende.

Bøgerne om Vildheks er skrevet af fantastiske Lene Kaaberbøl. Hun skriver med en seriøsitet og nerve, der er helt unik og selvom bøgerne om Vildheks, henvender sig til et yngre publikum, ændrer det ikke på at sproget, plottet, spændingen og persongalleriet er suverænt.

Serien er et stort hit, både blandt piger og drenge og med temaer som venskab, kærlighed til dyr, vanskelige familieforhold osv rammer serien plet.

Bogen præsenteres smukt med omslag og vignetter af Anders Walter.

Selvom denne sidste bog har været ventet med længsel af alle vildheksefans, er det også med et vist vemod, at vi nu skal tage afsked med Clara og vildhekseverdenen. Genkommeren er den sidste i serien, men mon ikke Kaaberbøl, har mere godt på vej til os?

Lene Kaaberbøl, Vildheks, Genkommeren, Alvilda, 185 sider, 2014

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.