// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sebastian Klein. Verdens 100 vildeste dyr
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Sebastian Klein. Verdens 100 vildeste dyr

Skrevet af den 6. november 2014 – 07:52Én kommentar

verdens 100 vildeste dyrSebastian elsker dyr. Børn elsker Sebastian. Så når Sebastian laver en børnebog om verdens 100 vildeste dyr kan det kun blive godt.

Det er selvfølgelig Sebastian Klein, der er på spil og han har været på noget af en opgave, da han skulle udvælge de 100 vildeste dyr, for der er så mange seje dyr.

Men han har gjort det godt, for hvor er det bare en skøn bog. Bogen præsenterer 100 dyr med rigtig seje fotos, en faktaboks og en tekst med mere information. Dyrene kommer i alfabetisk rækkefølge og starter med agatudsen, der er en rigtig charmetrold på 1,3 kg. Gys – verdens største tudse.

I bogen finder man flere af de klassiske savannedyr – giraffen, løven og næsehornet. Men mere spændende er det at læse om den farverige Kasuar, en temmelig farlig fugl der kan flænse sit bytte op med en tå. Eller om Palmetyven – verdens største landlevende krabbe.

Sebastian dukker op rundt i bogen med kommentarer om de forskellige dyr. Bagerst i bogen er der en lille dyrequiz, for at se om du har styr på dyr. Ved du fx hvor tit dovendyret går på toilettet?

Der var stor begejstring for bogen her i huset, hvor den 6 årige har fået læst op fra bogen og den 9 årige selv læser den.

Fedt med en tyk dyrebog med god information og gode billeder. Den kommer til at stå øverst på mange ønskesedler.

Sebastian Klein, Verdens 100 vildeste dyr, Carlsen, 213 sider, 2014

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.