// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Boris Hansen: Den Ældste Myte 3 – Evigt Mørke
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy

Boris Hansen: Den Ældste Myte 3 – Evigt Mørke

Skrevet af den 9. oktober 2014 – 14:16Ingen kommentarer

Verdens undergang er i gang. Apokalypsen er kommet til jorden. Solen er væk, månen lyser rødt og alt håb lades ude, medmindre Brilles Hemmelige Korps får slået mørket tilbage, så solen kan skinne igen.

De seks børn er ikke længere alene, de kæmper nu side om side med det oldgamle broderskab, Solens Følge. De har syv dage til at hindre evigt mørke, syv dage til at fange den mystiske dæmonabe før den når til Troldedalen i Jylland, hvor et andet broderskab, Månens Kompagni, forbereder månegudinden Selenes ankomst til jorden.

Spørgsmålet er bare om de 6 børn har en chance mod dæmoner, guder og mennesker, når det viser sig, at de til slut står helt alene i kampen om at standse Den Ældste Myte?

Bøgerne om Den Ældste Myte er vokset med ca. hundrede sider for hver ny bog og det er ikke uden grund, for forfatteren har brug for hver en side til at komme rundt om sit store fantasy epos, men det kræver sin læser, så bøgerne er bedst egnet til stærke læsere over 11 år.

Den ældste Myte er et givende bekendtskab, hvis du elsker store velgennemtænkte eventyr. Hvis du derimod er mere til action for fuld drøn og ikke gider alle detaljerne, så skal du spise dig gennem en halv bog, før der virkeligt kommer fart på sagerne i Evigt Mørke, men hvis du hænger på, så får du alle svarene og en stæk læseoplevelse.

Den Ældste Myte er et velgennemtænkt episk fantasy eventyr, der fortjener en god plads i din reol. Læs også anmeldelse af bind 2 i serien her.

Den Ældste Myte 3 – Evigt Mørke. Boris Hansen. Rosenkilde & Bahnhof. 452 sider. August 2014.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.