// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Camilla Wandahl: Søstre på de syv have del 6: Den iskolde heks
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Camilla Wandahl: Søstre på de syv have del 6: Den iskolde heks

Skrevet af den 26. august 2014 – 07:40Ingen kommentarer

Enden er nær i sidste bind om søstrene Vana og Sam. De er kommet langt siden Vana forlod sin trygge tilværelse på land og hoppede ombord hos hendes sørøversøster Sam for at lede efter deres forsvundne mor. De har kæmpet mod utallige monstre og sejret, lige indtil de mødte kæmpeblæksprutten Det Lilla Monster. Det Lilla Monster har fanget den seje Sam og taget hende med til den Iskolde Heks rige. Nu må usikre Vana bider tænderne sammen og begive sig med sørøverne ind i isens ødemark, for at sejre eller dø.

Afslutningen på serien er en lang omgang action og tårer, du vil side klistret til siderne og først lægge bogen fra dig, når den er læst.

Måske er det bare mig, men jeg tænker altid på om forfatteren minder om sine bøger. Hvis du har haft Camilla ude og fortælle på din skole sidder du og smiler og nikker lige nu, for der er lige så meget gang i hende som i hendes bøger, hvis du ikke har oplevet hende endnu, så lok din lærer.

Der er lige så meget smæk på bogens tegninger som på ordene. Forsiderne er lavet af den fantastiske Jesper Ejsing, de første bind er actionfyldt illustreret af Christian Guldager, mens bind 6 er isnende illustreret af Bodil Heinemeier, så man virkeligt føler heksens kulde.

Søstre på de syv have er ikke for dem der får kvalme over følelser, men hvis du derimod er vild med serier hvor der er fuldt tryk på både forelskelser, monstre og magi, så kan både drenge og piger hoppe ombord på piratskibet, når det stævner ud på de syv have.

Camilla Wandahl: Søstre på de syv have, del 6: Den iskolde heks, Høst og søn, 71 sider, 2014.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.