// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lars Bøgeholdt Pedersen: FC Fodboldvenner 5 El Clásico
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Lars Bøgeholdt Pedersen: FC Fodboldvenner 5 El Clásico

Skrevet af den 19. juli 2014 – 07:42Ingen kommentarer

Hvis du er helt oppe at køre over fodbold VM og på same tid har nedtur over at Spanien røg ud alt for tidligt, så kast dig over FC Fodboldvenner 5.

Denne gang er Ronaldo på vej til Barcelona med sin familie og han skal se alle byens spændende steder. De skal dog ikke nøjes med at se byens fodboldstadion, de skal også opleve den store kamp mellem FC Barcelona og FC Madrid – El Clásico.

Ronaldo ved dog intet om den store kamp, da de sætter sig i flyveren. Han syntes at Barcelona lyder dødssyg, men da hans mor hiver billetterne frem, er han helt oppe og ringe. Selvom hans mor fortæller de også skal på museum og se bygninger er han ikke til at slå ud. Det skal dog vise sig, at der venter familien en oplevelse, der kan være ødelæggende for hele ferien, heldigvis møder Ronaldo også en flok spanske drenge der spiller fodbold og fodbold er et sprog der forstås på tværs af landegrænser.

FC Fodboldvenner 5 er endnu en fed bog i serien om den fodboldglade danske dreng Ronaldo. Serien er genial hvis du kan lide fodbold, der er endda vejledning i at udføre nogle af de boldtricks Ronaldo laver. Selv hvis du fatter nada af spillet, er bogen værd at bruge tid på, den er ganske enkelt underholdende. Desuden er den alletiders at læse før en tur til Barcelona, hvis du vil vide mere om byen på en nem måde.

FC Fodboldvenner 5 El Clásico. Lars Bøgeholdt Pedersen. Illustreret af Lars Horneman. 109 sider. Gyldendal. Juni 2014.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.