// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mark Frost: Paladin-profetien. Bog 2: Alliancen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Mark Frost: Paladin-profetien. Bog 2: Alliancen

Skrevet af den 17. maj 2014 – 08:15Ingen kommentarer

Will overlevede lige akkurat mødet med en oldgammel ridderorden i første bog. Det var en stor mundfuld, som han ikke havde kunnet gabe over uden sine venner. Venner der ligesom Will har fantastiske evner. Evner der minder meget om dem man ser i Marvels superheltefilm. Will kan ikke ligefrem klatre på mure, men han kan løbe ekstremt hurtig og læse tanker. Ajay kan lave alle slags tekniske apparater. Og Nick er superstærk.

Pigerne er endnu mere forskellige, Elise kan synge, så mure går i stykker og Brooke kan helbrede. Selvfølgelig er Will forelsket i begge. Kæresteriet i den lille gruppe har endnu ikke skabt splid, men det skal nok komme. I stedet kæmper gruppen sammen for at komme til bunds i mysteriet bag ridderordnen, kostskolen og en række okkulte og genetiske eksperimenter, der gik mere end alvorligt galt i slutningen af anden verdenskrig. Eksperimenter der skabte frastødende misfostre, men det skal vise sig, at der også er udført nyere eksperimenter. Hvad resultatet er og om det er onde eller gode kræfter der står bag, må du selv læse dig til.

Paladin-profetien er super fed underholdning, der nærmest læser sig selv, totalt actionspækket og fyldt med kringlede mysterier. Samtidigt er den meget amerikansk. Hver gang det kan gå galt, så går det aldrig helt så galt som det gør i de mere hårdkogte fantasy og sci-fi bøger, hvilket egentligt er befriende, hvis man som jeg har befundet sig i en stime af dystre bøger.

Paladin-profetien. Bog 2: Alliancen. Mark Frost. 320 sider. Høst & Søn.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.