// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Snejbjerg: Varulv
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Peter Snejbjerg: Varulv

Skrevet af den 1. marts 2014 – 07:08Ingen kommentarer

Nicole er en dygtig bueskytte. Så dygtig, at hun lige har vundet andenpladsen i en fransk konkurrence. Som teenager kan det være besværligt at få styr på alle sagerne i et fremmed land, men heldigvis arbejder hendes bror, Christian, på et nærliggende skisportssted. Nu skal Nicole dog tilbage til Danmark og Christian kører hende til lufthavnen. Eller ville køre hende til lufthavnen. For Christian kører for hurtigt og vejene er isglatte.

Det er ikke kun fordi de skal nå flyveren, at broren trykker speederen i bund. Det er også fordi der har været en række ubehagelige dødsfald på egnen. Dødsfald der alle er sket ved fuldmåne! Og fuldmånen skinner, mens bilen skrider ud og sætter sig fast i en snedrive. Christian går efter hjælp og lader sin søster alene tilbage…

Varulv er en fed læseoplevelse, den er velskrevet og fyldt med fantastiske tegninger, hvor man tydeligt mærker at tegner og forfatter, Peter Snejbjerg, har lavet rigtigt mange tegneserier. Han er en af de få danske tegnere, der er så dygtig, at han får udgivet tegneserier i USA og Frankrig. Historien er også godt skruet sammen. Den uhyggelige stemning bygges stille og roligt op, og når først Nicole er helt alene og flygter fra et ulvemonster vender siderne sig selv.

Varulv er tight klassisk horror med et par tvist. En nul nonsens historie, der skriger på flere.

Varulv, Peter Snejbjerg, 72 sider, Carlsen, Målgruppe 8-12 år, Anmeldt i samarbejde med Helena 12 år.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.