// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Zombiejæger 1+2 Sort blod + Knuste kranier
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Zombiejæger 1+2 Sort blod + Knuste kranier

Skrevet af den 18. februar 2014 – 20:26Ingen kommentarer

Tvillingerne Alo og Ava er begge tretten år, men på trods af deres lave alder, har de oplevet at deres forældre blive til zombier og er selv blevet mestre i at nedkæmpe zombier. Alo er zombiejæger og Ava arbejder på en kur mod zombie-sygdommen. De har travlt, hvis de ikke snart finder en kur, vil alle vælte rundt som hjernedøde kannibaler, der æder alt de kan komme i nærheden af. Tidspresset tvinger tvillingerne til at foretage en række valg, der kan ende med at blive menneskehedens redning eller undergang…

Zombiejæger er en barsk oplevelse. Børn, der tæver løs på zombier, bliver smittet og må træffe hårde valg. Skal man skyde en ven for panden, hvis han bliver bidt eller skal man håbe på en kur?

Bøgernes zombier er ikke bare de klassiske hjernedøde af slagsen, nogle af dem kan styre andre zombier og zombierne kan forstå ordrer. Hvis zombier kan tænke, kan man så bare slagte dem uden kvaler? Nicole Boyle Rødtnes er en forfatter, der godt kan lide at vende tingene på hovedet, så intet går som man forventer, hvilket virker rigtig godt.

Bøgerne har mange gode illustrationer, illustrationer der dog er lidt for stive og pæne til zombier, men måske er det meget godt, når zombierne heller ikke bare opfører sig som de sædvanlige hjernedøde monstre. Jeg er spændt på at se hvordan historie og tegninger udvikler sig i de næste to bøger.

Zombiejæger 1+2. Sort blod + Knuste kranier. Nicole Boyle Rødtnes, illustreret af Bodil Bang Heinemeier. 104 sider. Alvilda. Målgruppe 10+. Anmeldt i samarbejde med Helena 12 år.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.