// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Don Lessem: Den ultimative dinopædi
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Don Lessem: Den ultimative dinopædi

Skrevet af den 22. september 2013 – 07:02Ingen kommentarer

dinopædi”Wauwww”!!! Var den første kommentar fra den 8 årige knægt, der er medanmelder på ”Den ultimative DINOPÆDI”. Og den har Wauw-effekt, den kæmpestore, tykke og tunge bog om dinosaurer, som Turbine har udgivet.

Dinosaurer er en dyregruppe, der virkelig har fanget mange menneskers opmærksomhed, det er spændende at læse om de store dyr og man bliver ved at finde svar på alle de mange spørgsmål, der måtte være om fortidens kæmper.

Bogen er fuld af informationer og den er opdelt i 4 afsnit, ”Mød dinosaurerne”, Kødæderne”, ”Planteæderne” og en ”Dino-ordbog”. Bogen er godt og farverigt illustreret og til hver dino er der forskellige former for tekst og faktabokse og uddybende information.

I Dino-ordbogen bagerst i bogen, kan man i alfabetisk rækkefølge, finde alle de navngivne dinosaurer, som der er kendskab til.

Bogen er et hit blandt dinoglade unger og den er virkelig flot sat op af National Geographic Kids, så der er god mulighed for at komme indenfor i dinosaurernes verden.

Don Lessem, Den ultimative Dinopædi, Turbine forlaget, 2013, 270 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.