// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff og Jan Solheim: Doktor Z – Frankensteins monster
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Kasper Hoff og Jan Solheim: Doktor Z – Frankensteins monster

Skrevet af den 16. juni 2013 – 07:02Ingen kommentarer

Viggo og Mylle elsker teater. Ikke at se teater, men selv at spille teater. De er med i det fedeste lille lokalteater, hvor de lærer alle former for skuespil. Lige fra tragedier til impro. En dag går det dog helt galt. Deres lille lokale teater bliver revet ned og i stedet kommer et kæmpestort nyt flot teater.

De to drenge er onde i sulet, indtil de opdager at der er audition til stykket Frankensteins Monster. Egentligt kan børn ikke være med, men teateret mangler to uhyggelige dværge. Det er lige et par roller for de to knægte. De finder hurtigt ud af at professionelt teater er dødspændende, men også at faget er fyldt med folk der tager sig selv mere end meget alvorligt.

Klaus Klampenhügger spiller Frankensteins Monster, men syntes ikke han får opmærksomhed nok, derfor laver han rav i den og bliver fyret. Nu er instruktøren, Tony van der Splatt, i store problemer. For hvem skal nu være monster? Heldigvis kender drengene den skøre doktor Z. Spørgsmålet er bare om han er frisk på at lave et ægte monster? Selvfølgeligt er han det og så går alting alligevel. Lige indtil monsteret pludseligt får sine egne monstrøse ideer!

Forfatteren Kasper Hoff ved mere end en lille smule om teater og Franksteins Monster. I foråret 2013 lavede han teaterstykket ”Frankenstein genskabt,” så du kan dykke ned i bogen med sikker forvisning om at alle detaljer om båder teater og monster er på plads.

Kasper Hoff og Jan Solheim, Doktor Z – Frankensteins monster, , 2013, Gyldendal.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.