// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henrik Einspor: Max Skræk 8 – Hallowenfesten
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Henrik Einspor: Max Skræk 8 – Hallowenfesten

Skrevet af den 10. februar 2013 – 11:24Ingen kommentarer

Så landede Max Skræk i postkassen og jeg dykkede med stor forventning ned i eventyret om det levende skelet, hans ven Isabel og deres kamp for at opklare hvem der i sin tid myrdede Max Skræk med en forgiftet kiksekage. En kamp der konstant saboteres af Isabels rival Vivian. Heldigvis har de den pensionerede politibetjent Strøm med på holdet som dedikeret hjælper i opklaringsarbejdet.

I starten af bog 8 er Vivian er pludselig blevet sukkersød. Hun glæder sig til Halloweenfesten og Isabel er lige ved at tro, at hun har tilgivet hende. Men et afrevet øre er ikke nemt at tilgive. Hævnen venter forude. Samtidigt afholder eks-betjent Strøm en kiksekagekonkurrence på plejehjemmet. En kagekonkurrence, der kun kan gå galt. Især med et plejehjem fyldt med gakkede pensionister. Hvor galt skal ikke afsløres her, men Isabel slipper levende væk og holder en kæmpe halloweenfest. Til festen sætter bandet Korslagte Knogler liv i festen, indtil både Vivian og Max Skræks morder gør sig klar til at udføre deres stærkt ubehagelige planer.

Henrik Einspor skriver så siderne bobler over af action, intriger og masser af humor. Både flertydig humor som det kendes fra gamle Asterix tegneserier og primitiv lortehumor – så der er plads til både grin og væmmelse. Humoren underbygges yderligere af Rasmus Jensens sikre streg. Først og fremmes er det en virkelig velskrevet bog, der på fornem vis afslutter en god serie. Max Skræk kan varmt anbefales til både piger og drenge, der elsker action og humor.

Henrik Einspor, Max Skræk 8 – Hallowenfesten, Forlaget Løse Ænder, 220 sider, 2013.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.