// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jørn Lier Horst: Natmanden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Jørn Lier Horst: Natmanden

Skrevet af den 13. december 2011 – 07:11Ingen kommentarer

Hele Norge chokeres, da der findes et hoved sat på en stolpe på et bytorv. Medierne forlanger en hurtig opklaring og det giver udfordringer, når efterforskningschefens datter er undersøgende journalist på sagen.

Mens efterforskningschefen Wisting kommer i nærkontakt med de mest barske miljøer undervejs i opklaringen, hvor skurkene ikke går af vejen for at udnytte de svageste børn i samfundet kommer journalisten Line i tæt nærkontakt med den tidligere bølle fra skolen, som måske har lidt for megen viden om den kriminelle underverden – og hvorfor kender han egentlig til den største narkobaron i byen?

Komplottet med de 3 sager om et afhugget barnehoved, en nakkeskudt mand og en kuffert fuld af narkotika er samlet i én af de bøger, hvor man bare lige skal læse et par sider mere.

Knap 300 sider let læst med gribende skæbner og til tider billedligt sprog, hvor man får kvalmende scener på nethinden og ondt i maven over det uhyrlige, men dog realistiske, bl.a. børnene i historien udsættes for.

Med Natmanden fra 2009 har norske Jørn Lier Horst sat forventningerne højt til, at danske læsere allerede nu kan se frem til, at den næste bog oversættes til dansk i 2012.

Jørn Lier Horst, Natmanden, Forlaget Punktum, 280 sider, 2011

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.