// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bent Haller: Ham der søger døden
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Bent Haller: Ham der søger døden

Skrevet af den 31. oktober 2010 – 17:15Ingen kommentarer

Nogle bøger lader dig tilbage med undren og giver stof til eftertanke. Bent Hallers nye bog ”Ham der søger døden” lader mig tilbage med dyb undren.

Jeg elsker Bent Hallers bøger, men denne gang er jeg virkelig forvirret, jeg forstår ganske enkelt ikke hvad den går ud på.

Bogen handler om en dreng, den 12-årige Lau, der kører galt på motorvejen med sin mor. Det bliver begyndelsen på en svimlende rejse, der gentager sig et utal af gange gennem bogen. Lau befinder sig i en verden der svæver mellem liv og død og der åbnes for store tanker og en rejse igennem tid og rum. Han slår følge med Beatrice fra Middelalderen og bevæger sig på rejse i en underlig tidsfornemmelse der føles som et hæsblæsende tempo med en uendelig langsom fremgang.

Jeg forstår det bare ikke. Desværre.

Det der holdt mig kørende gennem de 330 sider, var håbet om, at jeg til sidst ville forstå den rette sammenhæng, håbet om der ventede mig en stor litterær åbenbaring. Men jeg er blank.

Bent Haller har de seneste 34 år skrevet bøger for alle aldre og i alle genrer. Han har senest udgivet Rakkerpakhuset og børnebogen 7 skrækkelige historier.

Bent Haller, Ham der søger døden, Høst & søn, Rosinante, 330 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.