// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter

Skrevet af den 4. september 2021 – 04:09Ingen kommentarer

De 12 mest kendte dobbeltagenter fra Den Kolde Krigs tid bliver portrætteret i den danske journalist Christian Ingemann Nielsens nye lille bog. Det er velskrevede og velresearchede portrætter, som krydres med en reportage fra en kirkegård i Moskva, hvor flere tidligere dobbeltagenter er begravet.

Der kommer intet nyt for dagen, som man ikke har kunnet læse i andre bøger. Og portrætterne er heller ikke længere end Wikipedia-artikler om de samme personer. Så sat på spidsen er der tale om tekster, der lige så godt kunne have været på nettet. Men nu er de sat pænt op og bliver præsenteret lækkert med billeder af personerne med mere.

På den måde slipper man for at skulle læse om spionerne i adskillige artikler på Wikipedia, men kan tage dem alle sammen i sofaen eller hængekøjen med denne bog. Så hvis man interesserer sig for Den Kolde Krig og spionage, så er det bare med læse med.

Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter. Ubirex, 2021. 143 sider.

Der er lukket for kommentarer.