// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

B√łrnebog

Forside » Roman

Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter

Skrevet af den 4. september 2021 – 04:09Ingen kommentarer

De 12 mest kendte dobbeltagenter fra Den Kolde Krigs tid bliver portrætteret i den danske journalist Christian Ingemann Nielsens nye lille bog. Det er velskrevede og velresearchede portrætter, som krydres med en reportage fra en kirkegård i Moskva, hvor flere tidligere dobbeltagenter er begravet.

Der kommer intet nyt for dagen, som man ikke har kunnet l√¶se i andre b√łger. Og portr√¶tterne er heller ikke l√¶ngere end Wikipedia-artikler om de samme personer. S√• sat p√• spidsen er der tale om tekster, der lige s√• godt kunne have v√¶ret p√• nettet. Men nu er de sat p√¶nt op og bliver pr√¶senteret l√¶kkert med billeder af personerne med mere.

P√• den m√•de slipper man for at skulle l√¶se om spionerne i adskillige artikler p√• Wikipedia, men kan tage dem alle sammen i sofaen eller h√¶ngek√łjen med denne bog. S√• hvis man interesserer sig for Den Kolde Krig og spionage, s√• er det bare med l√¶se med.

Christian Ingemann Nielsen: Den Kolde Krigs dobbeltagenter. Ubirex, 2021. 143 sider.

Der er lukket for kommentarer.