// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Lucy Dillon: I medgang og modgang
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Lucy Dillon: I medgang og modgang

Skrevet af den 29. april 2021 – 06:54Ingen kommentarer

Jeannie skal giftes.

Det perfekte forhold, det perfekte frieri og planlægningen af det perfekte bryllup.

K√¶resten Dan er uddannet dyrl√¶ge, han er en flot fyr og forude venter et nyt job til Dan, et nyt hus og et nyt liv for Jeannie. Men p√• vej til brylluppet er der en f√łlelse af, at noget er helt helt forkert. Er det bryllupsnerverne, der driller Jeannie eller skal brylluppet aflyses?

Jeannie ringer op til Dan, men får kun fat i telefonsvareren.

I den anden ende af byen tr√¶der Dan ud p√• vejen i et uopm√¶rksomt √łjeblik og bliver k√łrt ned. Han hastes p√• hospitalet og Jeannie sidder ved hans side – stadig i brudekjolen og fors√łger at f√• samling p√• tankerne. Var det hendes skyld, at han blev k√łrt ned? Hvor godt kender hun egentlig Dan og hans familie og venner. Da Dan v√•gner har han mistet hukommelsen og de to skal til at l√¶re hinanden at kende igen.

Man f√łler virkelig med Jeannie, der har f√•et vendt op og ned p√• alt. Hun fors√łger at lande lidt i det nye hjem og f√•r kontakt til gode mennesker omkring sig, og hun er ikke den eneste, der har brug for at stoppe lidt op og finde ud af hvad livet egentlig skal indeholde.

I medgang og modgang er en fin bog, der giver stof til eftertanke og som underholder på bedste vis med drama og hjertevarme.

Lucy Dillon har arbejdet i forlagsbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter og har skrevet en lang række romaner.

Lucy Dillon, I medgang og modgang, Forlaget Zara, På dansk ved Eva Birklund, 397 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.