// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lucy Dillon: I medgang og modgang
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Lucy Dillon: I medgang og modgang

Skrevet af den 29. april 2021 – 06:54Ingen kommentarer

Jeannie skal giftes.

Det perfekte forhold, det perfekte frieri og planlægningen af det perfekte bryllup.

Kæresten Dan er uddannet dyrlæge, han er en flot fyr og forude venter et nyt job til Dan, et nyt hus og et nyt liv for Jeannie. Men på vej til brylluppet er der en følelse af, at noget er helt helt forkert. Er det bryllupsnerverne, der driller Jeannie eller skal brylluppet aflyses?

Jeannie ringer op til Dan, men får kun fat i telefonsvareren.

I den anden ende af byen træder Dan ud på vejen i et uopmærksomt øjeblik og bliver kørt ned. Han hastes på hospitalet og Jeannie sidder ved hans side – stadig i brudekjolen og forsøger at få samling på tankerne. Var det hendes skyld, at han blev kørt ned? Hvor godt kender hun egentlig Dan og hans familie og venner. Da Dan vågner har han mistet hukommelsen og de to skal til at lære hinanden at kende igen.

Man føler virkelig med Jeannie, der har fået vendt op og ned på alt. Hun forsøger at lande lidt i det nye hjem og får kontakt til gode mennesker omkring sig, og hun er ikke den eneste, der har brug for at stoppe lidt op og finde ud af hvad livet egentlig skal indeholde.

I medgang og modgang er en fin bog, der giver stof til eftertanke og som underholder på bedste vis med drama og hjertevarme.

Lucy Dillon har arbejdet i forlagsbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter og har skrevet en lang række romaner.

Lucy Dillon, I medgang og modgang, Forlaget Zara, På dansk ved Eva Birklund, 397 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.