// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Jenny Colgan: Den lille butik med de nye begyndelser
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Feel good, Roman

Jenny Colgan: Den lille butik med de nye begyndelser

Skrevet af den 29. marts 2021 – 07:11Ingen kommentarer

Zoe er alenemor til en sk√łn lille fire√•rig, men h√¶nger i med neglene for at f√• hverdagen til at h√¶nge sammen. S√łnnen trives ikke rigtig, eksk√¶resten er lidt en idiot, boligsituationen er dyr og d√•rlig og det er i det hele taget ikke nemt at v√¶re Zoe.

En dag f√•r hun tilbudt et job i Skotland, der lyder som en dr√łm. Hun skal passe en hyggelig lille bogbus og kan f√• logi hos en familie p√• et fint gods ‚Äď mod at tage sig at de tre b√łrn i huset.
Men da Zoe når frem viser det sig at godset er slidt og det er familien også.

B√łrnene er smidt ud af skolen og lever af toastbr√łd, moren er forsvundet og i det lille lokalsamfund g√•r der rygter om, at faren har taget livet af hende. Han er ikke til at komme ind p√• livet af, men flygter ind p√• arbejdsv√¶relset uden at √¶nse, hvad der foreg√•r omkring ham.

Det tager i den grad pusten fra Zoe, men Skotland er ogs√• storsl√•et natur, frisk luft, sk√łnne mennesker og hendes lille s√łn blomstrer langsomt op for √łjnene af Zoe.

Det er den s√łdeste og mest charmerende roman l√¶nge om den der k√¶rlighed, de sv√¶re valg og om at finde modet til nye eventyr.

Stedet og nogle af personerne har vi tidligere m√łdt i bogen “Den lille butik med de lykkelige slutninger”, men denne bog er Zoes historie og man kan sagtens l√¶se den uden at kende den f√łrste historie.

Forfatteren Jenny Colgan har altid elsket b√łger og den gl√¶de oplever man som l√¶ser, n√•r hun i sin egen fort√¶lling inddrager gl√¶den ved b√łger, biblioteker, bogbusser og de der rigtig gode b√łger hvor siderne n√¶rmest vender sig selv.

Jenny mener klart, at livet er for kort til d√•rlige b√łger og jeg kan kun give hende ret og varmt anbefale denne bog hvis du er til feel good-genren. Vi har tidligere anmeldt b√łger fra Flora Mackenzie-serien af samme forfatter.

Jenny Colgan, Den lille butik med de nye begyndelser, Cicero, på dansk ved Marianne Linneberg Rasmussen, 477 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.