// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lucinda Riley: Solsøsteren
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Lucinda Riley: Solsøsteren

Skrevet af den 27. januar 2020 – 06:09Ingen kommentarer

Vi har efterhånden været vidt omkring i verden i Lucinda Rileys ret storslåede serie om De syv søstre. I det sjette bind i serien møder vi Electra. Hun er smuk og succesfuld, lever livet som topmodel i New York. Hun er rig og berømt og meget ensom.

Hun er alene efter bruddet med kæresten Mitch og det sætter gang i en masse følelser, da hun endelig erkender at hun savner sin adoptivfar helt vildt. Da Pa Salt døde, blev Electras sorg kapslet inde i en masse vrede og det hele blev druknet i stoffer og alkohol.

En dag får hun et brev fra en kvinde, der påstår at hun er hendes bedstemor. Og det lukker op for den sideløbende historie, der kendetegner Lucinda Rileys bøger. Denne gang tages vi med til Kenya, i tiden før første verdenskrig. Her er den unge Cecily rejst hen, stukket af fra et knust hjerte og en kort affære. Hun bor ved sin excentriske gudmor Kiki, der lever det vilde liv blandt de andre expats.

Cecily skulle egentlig kun være væk i få måneder, men skæbnen vil at hun bliver gift og lever et trist liv, langt ude på landet. Men en dag krydses hendes vej med en ung masaikvinde. Herefter ændres hendes liv og mange år senere er hun tilbage i New York, men en anden kvindes barn.

Electra finder ud af, at hvis hun skal ændre sit liv og finde ind til sig selv igen, må hun på afvænning og ikke længere skjule sine følelser af stimulanser og ligegyldige forhold. Men det er hårdt at finde ind til kernen, med alle de spørgsmål der dukker på, og som kun Bedstemoren kan svare på.

Man opdager slet ikke at bogen er på over 700 sider, for historien læser nærmest sig selv. Og som sædvanlig Lucinda Riley stil, er der sået frø til den næste bog i serien om De syv søstre.

Lucinda Riley har skrevet en lang række bestsellere og er oversat til mere end 30 sprog. Hendes speciale er de romantiske og historiske fortællinger, som hun mestrer fuldkommen.

Vi har anmeldt flere af forfatterens romaner, du kan finde dem her.

Lucinda Riley, Solsøsteren, Forlaget Cicero, oversat af Ulla Lauridsen, 755 sider, 2019,

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.