// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Henriette Lind og Lotte Thorsen: Nynne 4 – Alt skal væk
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Henriette Lind og Lotte Thorsen: Nynne 4 – Alt skal væk

Skrevet af den 29. marts 2010 – 05:22Ingen kommentarer

Kan ikke gøre for det. Har været en anelse fraværende i den forgangne weekend. Det er jo ikke min skyld. At det der Politikens Forlag har sendt mig et anmeldereksemplar af den nyeste Nynne-bog. Sådan en 302 siders sag kan jo ikke bare ligge der ulæst på bordet. Det er jo ikke rimeligt. Hverken overfor Nynne, forlaget eller mig. Og når man nu er afhængig. Af bøger. Og især af Nynne-bøger, ja så går der jo hurtigt et par timer i glimrende selskab.

Selvom konen er kommet op i årene er hun jo stadig en vigtig person. Ikke kun for læserne. Men da bestemt også for hendes børn. Eller måske mest for yngsteknægten. For den 8-årige har jo startet et noget tidligt teenageoprør med sortfarvet hår og masser af muthed. Og så er der jo også ham islændingen, der pludselig spiller sig selv på banen. Hvem havde lige regnet med at Nynne skulle få en far? I en alder af 45 år vel at mærke. Eller at hun skulle dele bolig med en flok polske håndværkere?

Og så så man hende lige fragte veninden Merete til alkoholbehandling. Det var vist også på tide. Konen drak jo pænt meget igennem i tide og utide. Og sendte live via webcam fra det store badekar. Det går jo ikke. Ikke i længden. Og når Handyman ikke kan magte opgaven må Nynne jo på banen. Godt man ikke er belemret med den slags udfordringer. Endnu. De dukker måske op i takt med at ens alder starter med et firetal? Pyh har et par år endnu at løbe på.

Noget med at man i en anmeldelse skal skrive hvad man synes. Om den bog man har læst. Mit slutreplik må derfor være: Afsted efter den nye bog. Den er nemlig læseguf for Nynnefans. Nynne er (desværre) ikke min veninde, men det tror jeg nogen gange at hun er. Hun er underholdende, hun er (nogen gange) klog og så følger hun sgu med i både finkultur (x-faktor) og politik (klimatopmødet) og det med skæve og kærkomne kommentarer. Og til jer der endnu ikke er Nynnefans – smut en tur i Føtex, der sælges en samlet Nynne 1-3 for tiden til en ganske overkommelig pris. Nice.

Henriette Lind og Lotte Thorsen, Nynne 4 – Alt skal væk, Marts 2010, Politikens Forlag, 302 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.