// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Claire Fuller: Vores endeløse dage
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Claire Fuller: Vores endeløse dage

Skrevet af den 4. juni 2017 – 07:29Ingen kommentarer

Peggys far er overbevist om, at dommedag er nær. Han omdanner deres kælder til en bunker, samler forråd og holder møder med andre af samme overbevisning. Peggys mor ryster på hovedet og vil ikke tage del i det. En dag da Peggys mor er udenlands, beder hendes far hende om at pakke en rygsæk og fortæller, at de skal på ferie.

Han tager hende med ud til en øde hytte i en skov og det går op for Peggy, at her skal de blive. Hendes far fortæller, at alle de kender er døde og verden som de kendte er væk. De er de to eneste overlevende.

I ni år lever de i hytten i skoven. De fryser og sulter og kæmper for at overleve. Peggys far bliver mere og mere mærkelig og da Peggy er 17 år, lykkes det hende at slippe væk. Men efter at have levet isoleret i en skov i ni år, er det svært at vende tilbage. Og Peggys omgivelser forstår ikke hendes historie.

Det går langsomt op for omgivelserne, og læseren, hvad der skete ude i skoven.

Vores endeløse dage er en utrolig god og velfortalt roman. Den er anderledes, ikke som noget andet jeg har læst. Spændende, fangende, anderledes.

Vores endeløse dage er en af de første udgivelser fra de nystartede forlag OLGA, hvis ambition er at gøre store læseoplevelser tilgængelige på dansk. Og det er virkelig en stor læseoplevelse. Jeg glæder mig til mere.

Claire Fuller, Vores endeløse dage, forlaget OLGA, april 2017, 262 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.