// // // Sammenligning af kreditselskaber
Biografi

>
Børnebog

»

Sammenligning af kreditselskaber

Kviklån - det er et lån med lille lånestørrelse og i kort tid, og mange lånevirksomheder giver det første lån gebyrfri i en periode. Ofte er sådanne lån optaget, indtil lønnen kommer eller til at købe nogle ting. Egenskaber: Online ansøgning, ingen sikkerhedsstillelse kræves, hurtig godkendelse, overførsel til kontoen, første lån uden gebyr, kan opnås uden job eller med en negativ kredit historie, en fast periode og et fast beløb , høje renter (i forhold til de øvrige lån).


Forbrugslån - det er et lån af en større sum penge og i op til flere år. Sådanne lån er udbudt for at man kan købe større ting, til at betale for lægehjælp, rejser, studie, fester og reparere boliger eller biler. Egenskaber: Online ansøgning, ingen sikkerhedsstillelse kræves, hurtig godkendelse, overførsel til kontoen, første lån uden gebyr, kan opnås uden job eller med en negativ kredit historie, eller for personer, der arbejder i udlandet, fleksible vilkår og større lånebeløb, større renter. 

De bedste lån i Danmark, kortsigtede, forbruger- og langfristede lån. Sammenligning af kreditselskaber i Danmark, anbefalinger til valg af et kreditselskab, ratings og anmeldelser.

Langfristede lån - det er et lån til store beløb og på lang sigt. Disse lån kan være nødvendige for at købe fast ejendom, til byggeri, til renoveringer, til refinansiering eller til store køb. Egenskaber: Online ansøgning om et lån til enhver tid, i mange tilfælde er et løfte påkrævet, længere behandlingstid og lånegodkendelse, kan kræve levering af forskellige dokumenter, der skal være en lovlig indtægtskilde, en individuel tilgang, lave renter (i banksektoren).


Billån - det er et lån til køb af en ny eller brugt bil på lejemål eller hvor du stiller en bil i sikkerhed. Egenskaber: Online registrering til enhver tid, hurtig låneafgørelse, kan fås med en negativ kredithistorie, muligheden for at modtage den uden forudbetaling, i nogle tilfælde kræves bilevaluering og CASCO-forsikring, fleksible vilkår,  større lånebeløb, højere renter (i ikke-banksektoren).

8245bf85f6b17a382b891e417175c994