// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mille Fly og Sofie Helsted: Rum for rum
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Indretning

Mille Fly og Sofie Helsted: Rum for rum

Skrevet af den 26. maj 2011 – 21:292 kommentarer

Jeg er vildt begejstret for Mille Fly og Sofie Helsteds nye fine bog: ”Rum for rum”. Det er en indretningsbog, der emmer af begejstring for rum – rummenes indretning, stemning og funktion. Vi inviteres indenfor i 12 forskellige hjem, hvor vi guides igennem hver bolig – rum for rum.

Boligerne er hver især meget personligt indrettet, med virkelig spændende indretningsløsninger. Bogen er meget inspirerende og de enkelte boliger præsenteres flot med sans for detaljerne.

Her er tænkt over præsentationen og man fornemmer straks, at Mille og Sofie er et godt makkerpar. Mille øser ud af sine erfaringer som indretningsarkitekt og Sofie fanger det hele godt med sit kamera og store erfaring som fotograf.

Boligerne ligner alt andet end et katalog for en møbelforretning, her er design og loppefund, farver og sjove materialer og teksten der beskriver boligerne er uhøjtidelig, med humor og gode forklaringer på, hvorfor disse boliger virker så godt som de gør.

Bogen indeholder boligreportager, temaer som fx farver, belysning, opbevaring og gør det selv afsnit med fif til kreative projekter. En sjov detalje er, at vi også kommer indenfor i Mille og Sofies boliger, hvor vi ser deres gode løsninger og indretningsfif.

Her hos mig er ”Rum for rum” læst igennem fra ende til anden og den kommer ikke op på hylden foreløbig, da den simpelthen er så lækker at den skal bladres igennem igen og igen.
Mer´af den slags, tak. Så Mille og Sofie må af sted på flere boligbesøg!

Rum for rum, Mille Fly og Sofie Helsted, Gyldendal, 278 sider, 2011