// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Medaljonen 1-3
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Medaljonen 1-3

Skrevet af den 24. maj 2011 – 07:03Ingen kommentarer

Medaljonen 1-3 graver sig ind i brystet på både læseren og Christian. Den magiske Skarabæ opfylder ønsker, men efter hvert ønske bider den i huden.

Sofie kan mærke at den er ond, men der skal mere end ord til at stoppe Christian, der pludsligt har fået muligheden for at ønske sig væk fra rollen som mobbeoffer nr. 1 i skolen. Men der er andre der vil have fingrene i medaljonen og de bruger ikke ord til at overtale.

Jeg skal blankt indrømme, at jeg var en smule skeptisk, for indtil videre har Nicole Boyle Rødtnes udgivet fem bøger i år. Kan man skrive så mange gode bøger på så kort tid? Men hun skuffer heller ikke denne gang. Bøgerne understreger på fedeste vis hendes evne til at kombinere action og personer med dybde – uden at bøgerne bliver svære at læse.

Medaljonen 1-3, Nicole Boyle Rødtnes, Forlaget Facet, 2011, 128 sider pr. bog.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.