// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lotte Skou Hansen: “Jaja, jeg skal nok redde jer – når jeg lige har drukket min rom & cola”
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Chick lit

Lotte Skou Hansen: “Jaja, jeg skal nok redde jer – når jeg lige har drukket min rom & cola”

Skrevet af den 20. marts 2011 – 08:18Ingen kommentarer

Som så mange unge danskere har Lotte Skou Hansen været ½ års tid i udlandet, hvor hun har lavet frivilligt socialt arbejde. I 2007 tilbragte hun et halvt i byen Tororo i Uganda, hvor hun var udsendt af Røde Kors og det er der kommet en letlæst bog ud.

Forlaget Siesta lancerer bogen med ordene “Mød `Carrie Nynne Blixen´i en forrygende, fantastisk fortælling fra et Afrika, du troede du kendte…”. Som chick lit – og Nynnefan sprang jeg derfor begejstret over bogen med store forventninger.

Men selvom der er sjove episoder fra forfatterens oplevelser i Uganda og selvom hun til tider skriver kækt og morsomt er der for langt imellem det sjove. Der er alt for mange uinteressante beskrivelser og refereren til hendes hverdagsoplevelser. Mest af alt minder bogen om en samling af en ung kvindens uredigerede dagbogsnotater fra et ophold i Uganda. Og hvis man ikke har været med på turen eller er mor til skribenten bliver det ganske enkelt for kedeligt.

Forfatteren er uddannet journalist, født i 1983 og arbejder til daglig som pressemedarbejder i Scleroseforeningen. Meget sympatisk går forfatterens overskud af bogen til projekter i Uganda.

Lotte Skou Hansen, “Jaja, jeg skal nok redde jer – når jeg lige har drukket min rom & cola”, Forlaget Siesta, 167 sider, Marts 2011.