// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Viveca Sten: Forsoneren
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Viveca Sten: Forsoneren

Skrevet af den 19. marts 2023 – 07:28Ingen kommentarer

Viveca Sten kaster os ind i noget af en mordgåde i denne tredje bog i serien Mordene i Åre. I det smukke og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre findes en kvinde brutalt myrdet i sin suite på det mondæne luksushotel Copperhill Mountain Lodge.

Politikommiss√¶r Daniel Lindskog og hans kollega Hanna Ahlander ved √Öre politi er straks p√• pletten, og mistanken falder hurtigt p√•, at det m√• v√¶re en ansat p√• hotellet. Sp√łrgsm√•let er bare, hvem der har haft noget i klemme over for den arrogante og bryske forretningskvinde Charlotte Wretlind, for antallet af mulige skyldige stiger kun, som Daniel og Hanna taler med flere og flere. Charlotte Wretlind var i byen i forbindelse med et gigantisk skihotelprojekt, som skulle opf√łres, hvor det forfaldne h√łjfjeldshotel i Storlien l√•, og det var de f√¶rreste i byen, som var im√łdekommende over for den id√©.

Da Charlottes unge s√łn ankommer til stedet med sin k√¶reste for at v√¶re i n√¶rheden af det sted, Charlotte sidst var i live, kaster pressen sig over ham. Hanna kan ikke undg√• at f√łle sympati for den unge mand, og hun g√łr, hvad hun kan for at sk√•ne ham. Men det tyder p√•, at Charlottes morder alligevel ikke er f√¶rdig, for pludselig findes en af hotellets ansatte myrdet.

Viveca Sten er eminent til at skrue gode plottvists sammen. Intet overlades til tilf√¶ldighederne, og man er underholdt fra start til slut i alle b√łger. Vores to hovedpersoner er interessante med hver deres problemer at d√łje med, og i denne bog fik man et langt st√łrre indblik i Daniels forhold, hvilket helt sikkert indbyder til flere b√łger. Daniel er startet til psykolog for at arbejde med sin vrede, og man finder ud af mere om hans opv√¶kst. Det √•bnede et interessant sidel√łbende spor i historien, og jeg gl√¶der mig helt sikkert til at gense b√•de Daniel og Hanna i n√¶ste bog i serien.

L√¶s vores anmeldelser af de andre b√łger i serien Mordene i √Öre her

Viveca Sten: Forsoneren, Alpha Forlag, oversat af Rikke Toft Kleemann, 400 sider, februar 2023

Der er lukket for kommentarer.