// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linnéa Schmidt: Derfor elsker jeg udbytteaktier
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Økonomi

Linnéa Schmidt: Derfor elsker jeg udbytteaktier

Skrevet af den 23. november 2022 – 06:40Ingen kommentarer

Tjen penge, mens du sover. Det lyder da som en meget god deal, ikke? Og det er faktisk muligt, hvis du investerer dine penge, og gerne i udbytteaktier. Det er Linnéa Schmidts budskab i denne bog. Hendes eget mål er at kunne leve af sine udbytter på sigt, så de dækker alle hendes faste udgifter, og hun dermed kan bruge sin tid på det, hun har lyst til, i stedet for at arbejde.

Målet med bogen er at give læseren information og inspiration til at opbygge sin egen udbytteportefølje. Linnéa Schmidt gennemgår alt det, hun selv ville ønske, hun havde vidst, inden hun kastede sig ud i jagten på udbytte. Bogens målgruppe er dog ikke den helt nye investor, men derimod den lidt mere erfarne investor, som har en vis basisviden og har styr på de gængse begreber inden for investering.

Bogen er bygget logisk og overskueligt op med kapitler, der forklarer, hvad udbytte er, hvorfor det er en god idé at købe udbytteaktier, hvordan man finder udbytteaktier, og et meget vigtigt kapitel om skat på udbytte. Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen portefølje, og der er fuld transparens bogen igennem. Desuden er der bagerst i bogen en liste med inspiration til mere læsning, hvis man har fået blod på tanden.

Jeg startede selv min investeringsrejse i år og er blevet meget inspireret af bogen, for hvem vil ikke gerne have en udbytteportefølje (eller pengemaskine, som Linnéa kalder det), som laver penge til en, mens man sover, rejser eller noget helt tredje? Med bogen i hånden har man som investor en god forudsætning for at komme godt i gang med at opbygge sin pengemaskine, og hvis man rammer rigtigt, kan man måske en dag endda blive økonomisk uafhængig. Jeg kan i hvert fald godt forstå, hvorfor Linnéa Schmidt elsker udbytteaktier.

Du kan i øvrigt følge Linnéa Schmidt på diverse sociale medier under navnet Moneypenny and More.

Linnéa Schmidt, Derfor elsker jeg udbytteaktier, Penny Press, 124 sider, april 2022

Der er lukket for kommentarer.