// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Anna James: Den magiske boghandel – Tilly og de forsvundne eventyr
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

B√łrnebog

Forside » B√łrnebog

Anna James: Den magiske boghandel – Tilly og de forsvundne eventyr

Skrevet af den 28. juli 2021 – 06:00Ingen kommentarer

‚ÄĚSomme tider skal man fare vild ‚Ķ for at finde hjem‚ÄĚ

Har du et barn, eller er du en barnlig sjæl, som elskede at læse om de to unge bogvandrere; den 11-årige Tilly og hendes bedste ven Oscar og boghandlen Pages & Co. i London, så kan jeg glæde dig med, at en ny bog i serien er på markedet.

Denne gang f√łrer Anna James sin l√¶ser dybere ind i bogvandrernes univers, eftersom der skal v√¶lges en ny overbibliotekar for Det Britiske Underbibliotek, og Melville Underwood til Tilly og hendes families store r√¶dsel bliver valgt. De er nemlig overbeviste om, at Melville ikke har rent mel i posen, men f√łr de kan n√• at g√łre noget ved det, indf√łrer han en r√¶kke restriktioner, der har en stor indvirkning p√• Tilly og Oscars liv. Melville vil nemlig begr√¶nse bogvandring for b√łrn under 18 √•r og udelukke Tillys morfar fra Det Britiske Underbibliotek.

Tilly og Oscar vil ikke acceptere, at de ikke m√• bogvandre, s√• der g√•r ikke l√¶nge, f√łr de befinder sig vandrende gennem eventyr, som er langt farligere end de historier, de tidligere har haft erfaring med. Br√łdrene Grimms eventyr bliver udforsket, og s√• st√łder de to unge bogvandrere bogstaveligt p√• plothuller og oplever, at historierne forsvinder omkring dem. Kan de mon n√• at gennemskue, hvad der er galt, og afsl√łre Melville Underwood som den bedrager, han er?

I denne anden bog i serien Den magiske boghandel l√łfter Anna James sl√łret endnu mere for, hvilket regels√¶t bogvandrerne lever efter, og det store univers de er en del af. Tillys mor er i starten af historien ikke til meget hj√¶lp, da hun selv famler i blinde for at finde ud af at leve i en normal verden og ikke et eventyr, og Tilly savner sin mor forf√¶rdeligt. Heldigvis ender historien lykkeligt, og man kan som l√¶ser √•nde lettet op og sende bogen videre til den unge l√¶ser med en god mavefornemmelse. Alt bliver godt igen.

L√¶s ogs√• vores anmeldelse af den f√łrste bog i serien her

Anna James: Tilly og de forsvundne eventyr, HarperCollins Nordic, oversat af Mich Vraa, illustreret af Paola Escobar, 400 sider, maj 2021

Der er lukket for kommentarer.