// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Trine Bundsgaard: Frede flipper ud
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Trine Bundsgaard: Frede flipper ud

Skrevet af den 4. april 2020 – 06:04Ingen kommentarer

Frede og Selma går i børnehave sammen og i går byggede de en mega fed hule sammen. Frede glæder sig derfor vildt meget til, at de skal lege det samme i dag.

Men Selma spiller ludo med to andre piger og er ikke interesseret i at bygge hule med Frede lige nu. Frede bliver utålmodig. Og han må heller ikke være med til ludo. Og så bliver han varm og sur og kommer til at vælte deres ludospil. De bliver alle sure på hinanden, og Selma siger til de to piger, at hun ikke gider at lege med Frede. Og så stormer Frede ud og gemmer sig.

Frede og Selma er en meget nærværende og relaterbar bog for alle børnehavebørn, som helt sikkert fra tid til anden ender i situationer med legekammerater, som er svære at håndtere. Og hvordan bliver man gode venner igen, når man først har fået sagt en masse, man faktisk slet ikke mener?

Frede flipper ud er fjerde bog i serien om Frede og Selma. Det er den første vi læser, men det var ingen forhindring, at vi ikke har læst de tidligere. Alle bøger i serien handler om venskab, leg og fantasi.

Trine Bundsgaard er en populær børnebogsforfatter og er bedst kendt for serien Bedste venner om pigen Asta.

Den er hurtigt læst og har nogle fine illustrationer. Den lægger op til en masse snak med dit barn om måske svære ting.

En anbefaling herfra!

Læs også vores anmeldelse af bogen Blev du til ved et knald? af samme forfatter.

Trine Bundsgaard, Frede flipper ud, Gyldendal, illustrationer af Charlotte Pardi, marts 2020, 32 sider.