// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen: De unge helte – Heltene samles + Kampen mod PYRE
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen: De unge helte – Heltene samles + Kampen mod PYRE

Skrevet af den 14. februar 2020 – 05:07Ingen kommentarer

Hvis der er noget, det her forfatterpar kan, så er det at skrive nogle af de bedste børnebøger, vi læser hjemme hos os. I denne nye serie De unge helte, får vi samlet helte fra de tidligere serier GHOST, Medusa, Nordlys og Skjold.

Danmark er i fare, fordi den onde organisation kaldet PYRE har snydt vores superhelte. De har intet andet valg end at arbejde sammen for at redde sig selv og landet.

I bogen De unge helte – Heltene samles er Medusa blevet narret af PYRE og blevet til et farligt våben brugt af PYRE til egen vinding. De fire helte har på hver deres måde oplevet, hvad PYRE kan gøre, så da Medusa pludselig bliver ond, må de træde til for både at redde alle dem, der kommer i vejen for hende, og Medusa selv, som virker forhekset. Det bliver en ulige kamp, for den kontrollerede Medusa dræber alle, der kommer i nærheden af hende.

I De unge helte – Kampen mod PYRE er Medusa, Nordlys og Skjold på flugt fra PYRE, som har sendt superheltedræberen DRAUG efter dem. GHOST er væk, og superheltene sørger stadig over tabet af deres gode ven – især Medusa, som bebrejder sig selv for at have overfaldet GHOST, da hun stadig var under PYREs kontrol. De tre helte lægger en plan, som godt kan gå hen og koste dem livet. Men de vil gøre alt for at redde landet fra at være i PYREs magt.

De unge helte er en serie til børn, der elsker historier fyldt med action, hvor det er børn, der redder verden. Målgruppen er 9-11 år, og bøgerne har et lixtal på 19. Desuden er de gennem hele serien super flot illustreret af Bodil Bang Heinemeier, med billeder der sætter godt gang i fantasien. Det er sådan en serie, hvor man lige skal læse et kapitel mere – og så et til, for at se om superheltene nu også klarer skærene.

Læs også vores anmeldelser af serierne GHOST, Medusa og Skjold.

Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen: De unge helte, Alvilda, 91 + 91 sider, december 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.