// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ernest Drake: Dragonologi – Den store bog om drager
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Ernest Drake: Dragonologi – Den store bog om drager

Skrevet af den 10. februar 2020 – 05:25Ingen kommentarer

Har du en lille drage-fan derhjemme, så er der mange timers underholdning at hente i denne fantastiske bog, der indeholder alt, hvad der er værd at vide om drager.

Bogen er fyldt med spændende og eventyrlige historier om drager og dragonologers arbejde og der er masser af spændende viden.

I bogen er der også hemmelige låger, sider der kan foldes ud, kuverter med små breve i, du kan mærke drageskæl og dragestøv, ligesom du kan se et ægs udvikling og udklækning.

Bogen er for entusiaster, og den kræver også noget af den voksne læser. Det er ikke lettilgængelig hyggeoplæsning, men en bog der skal udforskes i fællesskab og derfor kræver den også en vis alder hos barnet.

Min knap 6-årige testlæser var helt med på den, og han sidder også selv og bladrer i den og rører ved tingene på siderne. Men det er mere en opslags- og samtalebog, end det er egentlig højtlæsning.

Den er meget dragende (pun intended), og det er super hyggeligt at bevæge sig i sfæren mellem fakta og magi og bladre rundt i noget, der har form af et videnskabeligt opslagsværk for børn, men hvor videnskab og fantasi er blandet sammen på meget underholdende vis.

Bogen er i et godt format og i lækker kvalitet, og det er virkelig hyggeligt at gå på opdagelse i drageuniverset sammen.

Ernest Drake, Dragonologi – Den store bog om drager, Alvilda, 28 sider oktober 2019.