// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Paul McCartney: Bedstefar med slag i
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Paul McCartney: Bedstefar med slag i

Skrevet af den 27. november 2019 – 05:27Ingen kommentarer

De fire børn Lucy, Tom, Emma og Bob skal passes af deres bedstefar. Men det er regnvejr og kedeligt og de ved ikke, hvad de skal lave. Men så finder bedstefar på en sjov og hæsblæsende leg! Han har nemlig et magisk kompas og sammen med børnebørnene rejser han jorden rundt, og det går ikke stille for sig.

De kommer først til en øde ø, hvor der er flyvefisk, men der er også mange krabber, der niver i tæerne, så de tager videre til ørkenen ved hjælp af det magiske kompas, hvor der er cowboyer og heste. Men pludselig kommer der er en flok vilde bøfler og de må videre.

Sådan rejser de til forskellige steder ved hjælp af det magiske kompas og de oplever en masse sjove og spændende ting sammen med deres bedstefar.

Bogen er sjov og hyggelig højtlæsning og både min tre og femårige testlæser synes, at den var sjov. Den er fuld af flotte illustrationer og bogen er i et ekstra stort format, der er meget velegnet til højtlæsning. Jeg forudser, at det bliver én af dem, der bliver hevet ned fra hylden mange gange, når vi skal læse højt.

Den er også velegnet som godnatlæsning, da kompasset selvfølgelig fører børnene trygt hjem i seng efter endt eventyr.

Bedstefar med slag i er inspireret af Paul McCartneys egne oplevelser med sine børnebørn, og det er en actionfyldt og sjov højtlæsningsbog.

Paul McCartney, Bedstefar med slag i, illustrationer af Kathryn Durst, forlaget Turbine, november 2019, 32 sider.