// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » UDSOLGT: Mød forfatter Malene Lei Raben til Bøger i stuen i Herlev d. 19.2. kl. 19.00
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Bøger i stuen

UDSOLGT: Mød forfatter Malene Lei Raben til Bøger i stuen i Herlev d. 19.2. kl. 19.00

Skrevet af den 27. november 2019 – 06:28Én kommentar

Vi er så glade for at få besøg af forfatter Malene Lei Raben d. 19. februar 2020 kl. 19.00 og du har mulighed for at komme med som gæst.

I efteråret udkom hendes bog Fruen, som hurtigt høstede masser af ros.

Forlaget skriver om bogen: “”Fruen” er en selvbiografisk roman, som handler om forfatterens komplicerede opvækst som datter af en meget moderne kvinde.

Malene og hendes søster kaldte deres mor for Fruen, fordi hun var en stærk, modig og klog kvinde, der forlangte særbehandling. Fruen var en del af 1970’ernes ungdomsoprør, og hun levede derfor et liv fyldt med handlekraft og selvrealisering. I skyggen af denne formidable kvinde, voksede Malene op, og det var ikke altid nemt for hende.

Malene Lei Raben har med “Fruen” skabt en spændende og rørende historie om kærlighed og frihed, konflikter og forsoning.”

Hør Malene Lei Raben læse højt, lyt når hun fortæller om sin nye roman og om skriveprocessen og stil spørgsmål.

Læs gerne vores anmelder Anne Wehners anmeldelse af Fruen. Klik her.

Det koster kun 25 kr. at deltage. Vi byder på kaffe/the, kage og lidt frugt.

Tilmelding til jane@bogblogger.dk. – og vær sød at tjekke med din kalender inden du tilmelder dig. Det er så ærgerligt med afbud, når pladsen kunne gå til en anden.

Bøger i stuen er en tilbagevendende begivenhed, hvor en aktuel forfatter gæster Bogblogger.dk´s redaktør Janes stue. I en hyggelig og uformel ramme folder vi sammen litteraturen ud. Læs mere om Bøger i stuen her.

Husk at vi har et Bogbytteskab, så du har mulighed for at bytte et par bøger til nye læseoplevelser, hvis du deltager.

Nyt arrangement i marts: Vi inviterer til debutantaften i Herlev d. 3.marts kl.19.00. Vi får besøg af Simone Mørch Stjer, der debuterede i januar på forlaget Gyldendal med romanen “S” – og vi får besøg af Bjørn Poulsen, der debuterer på forlaget Lindhardt og Ringhof d. 27. februar med romanen “Opkald fra Mælkevejen”. Læs om arrangementet og tilmeld dig her.