// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mød forfatter Katrine Nørregaard til Bøger i stuen i Herlev 9. oktober 2019
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Bøger i stuen

Mød forfatter Katrine Nørregaard til Bøger i stuen i Herlev 9. oktober 2019

Skrevet af den 12. september 2019 – 05:29Ingen kommentarer

Vi er glade for hermed i samarbejde med Politikens forlag at kunne præsentere Katrine Nørregaard som næste forfatter til Bøger i stuen i Herlev.

Katrine Nørregaard vandt Politikens Romankonkurrence 2016 med bogen Løgnerens hus og udkommer d. 23. september med romanen Søster, min søster.

Katrine Nørregaard besøger os d. 9. oktober 2019 kl. 19.00. Vil du med?

Aftenen vil byde på højtlæsning fra hendes nye roman, hun vil fortælle om skriveprocessen, om at vokse op som søster til en spastisk lammet og der er rig mulighed for at du kan stille spørgsmål.

Politikens forlag har valgt at donere et e-bogs-eksemplar af Katrine Nørregaards roman, så du har mulighed for at læse bogen inden.

Der bydes på kaffe, the, kage og frugt. Det koster 25 kr. at deltage. Tilmelding til jane@bogblogger.dk

Læs gerne vores anmeldelse af hendes første bog Løgnerens hus.

Forlaget skriver følgende om romanen Søster min søster:
”Søster, min søster en kærlig og humoristisk autofiktiv roman om sin opvækst med tvillingesøsteren, der er spastisk lammet.

Det er en fortælling om at være givet det samme liv, men aldrig at have de samme muligheder. Katrine og Stine bliver født tre måneder for tidligt som enæggede tvillinger.

Katrine er sund og rask, hvorimod Stine har spastiske lammelser i arme og ben. Forældrene er unge, og efter tre år går de fra hinanden. Katrine og Stine er uadskillelige. I barndomsårene pendler de fra mors nyvaskede sengetøj og faste rammer, til fars cigaretrøg og spontane udflugter. Mor står alene med alting, for det er ikke nemt at finde en kæreste, der harmonerer med kørestol og lift og livet som alenemor.

Fars kæreste er sød, indtil den dag hun ikke er der længere efter fars gentagne affærer med enarmede tyveknægte. I ungdomsårene flytter Katrine væk fra Stine for at begynde på et universitetsstudie, men hun har svært ved at løsrive sig. Tanker om Stines fremtid fylder mere end tanker om hendes egen. Hvad skal der ske med Stine, hvis Katrine ikke er der til at passe på hende? Og hvad skal der i det hele taget ske med Stine?”