// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tænk: Tænk Børn – Guide til sikre og sunde småbørn 0-3 år
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Indretning, Livsstil, Mad og drikke

Tænk: Tænk Børn – Guide til sikre og sunde småbørn 0-3 år

Skrevet af den 4. maj 2010 – 08:39Én kommentar

Når man bliver forældre er der rigtig meget man skal tage stilling til – og blive usikker på. Hvilken type barnevogn skal man vælge? Er det nødvendigt med en babyalarm? Hvilken creme er velegnet til den nyfødte? Selvom der findes bøger i massevis – så man har rig mulighed for at blive forvirret på et højere niveau- findes der dog ikke et enkelt svar på ret meget, når det drejer sig om børn. For de fleste forældre er kun det bedste godt nok til deres barn, men hvordan kan man vide, hvad der er bedst? Eller for den sags skyld: hvad der er bedst til prisen?

Forbrugerrådet tester løbende produkter på børneområdet og har netop udgivet en bog over de seneste samlede tests. Her er der både test af børnetandpasta, bleer, høje barnestole, autostole samt købeboller. Testenes parametre er for eksempel sikkerhed og stabilitet, styrke og holdbarhed, pris, konfort og ergonomi eller smag. Som altid ved Forbrugerrådets tests peges der på en “Bedst i test”.

Derudover indeholder bogen gode råd om blandt andet flyverdragter, fodtøj og cykelstole. Og der er afsnit med viden om diverse emner, for eksempel om det nye legetøjsregulativ eller kemi i tøj. Afslutningsvis er der sparetips til småbørnsfamilier, blandt andet at klippe børnenes hår selv – noget som denne anmelder dog hverken har evner eller nerver til.

Bogen er let at orientere sig i ikke mindst på grund af den overskuelige indholdsfortegnelse. Med bogen i hånden er man kvalificeret hjulpet på vej, når der skal tages stilling til nye indkøb. Alt i alt er Tænk Børn en glimrende guide til de småbørnsfamilier, der ikke i forvejen har abonnement på Forbrugerrådets blad Tænk.

Tænk, Tænk Børn – Guide til sikre og sunde småbørn 0-3 år, Forbrugerrådet, 98 sider, 2010.