// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: R.I.P. 1-3
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Lasse Bo Andersen: R.I.P. 1-3

Skrevet af den 31. oktober 2018 – 13:26Ingen kommentarer

Tænk hvis der fandtes vampyrer og ikke nok med det, tænk hvis de fandtes i din egen lille flække af en by? Rasmus tror, det bliver verdens kedeligste sommerferie, for hans bedste ven Viggo er rejst på ferie og har efterladt Rasmus alene i Krejlby. Eller det tror Rasmus i hvert fald, lige indtil hans mor fortæller ham, at hans fætter Philip skal bo hos dem sommeren over. Philip som kommer fra en storby og bestemt ikke er glad for at skulle tilbringe sin sommer på bøhlandet.

Allerede første dag Philip er i Krejlby med Rasmus, render de ind i Rasmus’ klassekammerat og nabo Isabella, som Rasmus bestemt ikke er interesseret i at hænge ud med. Der er Philip af en anden mening, og inden længe finder de ud af, at Isabella er på sporet af noget vældig interessant i den lille by. Der er nogen, der har gravet grave op på kirkegården, og en romadreng de aldrig har set før render rundt i gaderne.

Men det er ikke alt. Baronen, som bor helt alene på et gods tæt på kirkegården, opfører sig også meget mærkeligt. Isabella ved en masse om gamle myter og historier. Hun fortæller Rasmus og Philip en historie, der har været skjult i mange, mange år, og som omfatter en gammel dagbog. I den står historien om, hvad der skete på godset dengang i september 1858.

R.I.P. bøgerne er opdelt i tre overskuelige historier. Du kan ikke undgå at få lyst til at læse videre, når du først er gået i gang med den første. Derudover er det rart, at serien kun består af tre bøger, og at de alle tre er udkommet. Så når børnene ikke at blive trætte af karakterer og historien, inden den er læst. I vores hjem bliver vi aldrig skuffede over Lasse Bo Andersens bøger. De er tidssvarende, meget spændende og opfindsomme. Flere af den slags, tak!

Lasse Bo Andersen: R.I.P. serien, 1. Vampyrjægernes klub, 2. Den forsvundne vampyr og 3. Vampyrens kød og blod, tekst og tegning, 75-88 sider, oktober 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.