// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Forfatterkalender 2019
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Gaveide, Opslagsværk

Forfatterkalender 2019

Skrevet af den 11. december 2018 – 06:40Ingen kommentarer

Hvis du som jeg har været super begejstret for Forfatteralmanak 2018, kan jeg glæde dig med, at Forfatterkalender 2019 er på markedet og nu med endnu flere skriveråd og nye lækre detaljer.

Kalenderen består af en ugekalender kaldet ’det blå maskinrum’, hvor du hver dag kan sammensætte dine skrivemål. Her kan du notere, hvad du har af mål for at skrive – om det så er fem minutter, to timer eller hele dage. Målet er at få skrevet lidt hver dag. Når du er færdig med dagens mål, hakker du af med et flueben. Men det er ikke alt, du får hjælp til. Hver uge i kalenderen starter også med et skriveråd fra en af de 57 forfattere, der har bidraget til kalenderen.

Så går du med en forfatter i maven, uden at det er lykkedes dig at komme ordentlig i gang, vil Forfatterkalender 2019 uden tvivl være en stor inspirationskilde. Ud over skriveråd fra en masse voksen- og børnebogsforfattere indeholder kalenderen motivationsteknik, en beskrivelse af de fire forskellige faser i din skriveproces, råd til markedsføring og meget andet brugbart.

Den indeholder oversigter over litteraturarrangementer, bøger om at skrive, skriveværksteder, skoler og netværk, samt lister over litterære tidsskrifter, oplæsningssteder og skriveretræter og et afsnit med skriveøvelser. Til sidst er der som noget nyt afsat sider til årets læste bøger, bøger du gerne vil læse, bøger du har lånt ud og en oversigt over dine indsendte manuskripter.

Forfatterkalender 2019 indeholder en masse, der uden tvivl vil sætte gang i din skrivelyst. Den har et super lækkert design og er et rigtig godt planlægningsredskab.

Alice Aagaard: Forfatterkalender 2019, Byens Forlag, 171 sider, oktober 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.