// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bjarke Schjødt Larsen: Game Master 1 & 2
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Billedbog

Bjarke Schjødt Larsen: Game Master 1 & 2

Skrevet af den 9. november 2018 – 07:23Ingen kommentarer

Har du som jeg et barn, der elsker at bruge en masse tid foran skærmen i gang med diverse spil og bestemt ikke synes, at bøger kan erstatte det? Ja, så kan jeg glæde dig med en ny børneserie, der netop er stilet mod børn, der elsker gaming og computerspil.

Bjarke Schjødt Larsen har med Game Master-bøgerne åbnet en portal ind til computerspillenes univers og skrevet nogle spændende og tidssvarende bøger til de 8-9 årige med et lixtal på 12. De handler om skurken Wizard, som vil erobre den virkelige verden, og de to Game Masters Sajid og Kara, som er rekrutteret af Task Force Q, der forsøger at stoppe ham.

I de to første Game Master-bøger; Angreb fra himlen og Gådens mester, bliver Sajid og Kara sat på forskellige prøver. I Game Master 1 skal de bekæmpe et supervåben, som Wizard angriber dem med, bestående af kæmpeklodser, der falder ned fra himlen og ødelægger jorden. I Game Master 2 angriber Gådens mester dem på deres egen base, og de skal løse forskellige gåder for at vinde.

Begge bøger er nemme og overskuelige at læse for den unge læser. De starter med en oversigt over, hvem der er Game Masters, skurke og holdleder. Det giver et godt indblik i, hvem bøgerne omhandler, og gør, at de sagtens kan læses uafhængigt af hinanden. Derudover er de super flot illustreret af Søren Klok. Det er bestemt ikke de sidste Game Master-bøger, vi skal læse herhjemme.

Bjarke Schjødt Larsen: Game Master 1 & 2, Forlaget Alvilda, 43 + 41 sider, august 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.