// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Stephen West: Sjaler Westknits Bestknits
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Stephen West: Sjaler Westknits Bestknits

Skrevet af den 14. maj 2018 – 06:04Ingen kommentarer

Meget kan man måske sige om strikkedesigneren Stephen West, men bange for farver, det er han ikke. Han strikker sjaler i masser af farver og mønstre. Han beskriver selv sine designs som muntre, farverige og geometriske, og det må man sige, at de er.

Stephen West er danser og har studeret koreografi i Amsterdam og det var i det kreative miljø i byen, at hans strikning for alvor to fart. Han har rejst rundt i Europa og blevet inspireret. I starten var hans sjaler i jordfarver, men som han rejste blev hans designs mere vilde og kulørte.

I bogen Sjaler Westknits Bestknits findes 13 opskrifter på sjaler. Stephen West giver sit bud på, hvilket garn man kan bruge, men han skriver også, at man kan få brugt nogle af sine rester af garn til nogle af sjalerne. Til nogle af opskrifterne er der links til videovejledninger som hjælp.

Bogen er et sandt farve- og mønsterorgie. Hvis du gerne vil give dig i kast med et Stephen West sjal skal du være en erfaren strikker på grund af mønstrene. Jeg tror, at vi vil komme til at se flere gå rundt med Stephen West sjaler, for man kan da kun blive glad, når man går rundt med alle de farver om halsen.

Og som Stephen West selv siger: ” Husk, at mere er mere og mindre er kedeligt, når man strikker et Westknit design.”

Stephen West, Sjaler Westknits Bestknits, Forlaget Turbine, 2018, 151 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.