// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 3, Blod i græsset
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 3, Blod i græsset

Skrevet af den 1. maj 2018 – 06:24Ingen kommentarer

En farlig zombievirus er brudt ud, og Milo bliver spærret inde i den zoo, hvor hans far arbejder sammen med vennerne Samir og Afia.

Milo overhører sin far tale med manden Victor om Victors gravide kone Lisa. Hun er syg, og Milos far vil gerne kigge til hende. Victor afviser hjælpen, og Milo synes, det er mærkeligt. Han opdager, at Victor har stjålet råt kød fra fryserummet, og følger efter ham. Hvem er det rå kød til? Kan Milo, Safir og Afias problemer nu blive endnu større?

Blod i græsset fortsætter, hvor Zombie Zoo 2 slutter. Den var virkelig ventet og blev læst næsten med det samme. Dog ikke med den samme begejstring, da der ikke var nok zombier med i denne bog efter den unge læsers smag. Det håber vi på, der er i den næste.

Illustrationerne er nemlig flotte og farverige og er med til at give historien ekstra krydderi. Især når siderne er fyldt med uhyggelige bloddryppende zombier.

Den største ulempe ved disse føljetonbøger er, at børnene har svært ved at vente på, at den næste bliver udgivet. Der er en kort intro i starten af bogen, der forklarer, hvad der er sket i de tidligere bøger. En fin detalje, hvis man ikke er startet med bog nr. 1. Vi venter igen spændt på nr. 4.

Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 3 Blod i græsset, Forlaget Alvida, 43 sider, Lix 13, 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.