// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Aaron Blabey: Bad Guys
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Aaron Blabey: Bad Guys

Skrevet af den 30. april 2018 – 12:02Ingen kommentarer

Hr. Ulv er træt af at være stor, styg og fæl. Han vil meget hellere være en rar helt. Efter lidt overtalelse får han lokket sine venner haj, slange og piratfisk med på ideen om at være flinke helte, der hjælper andre. Det skal være slut med at æde andre. Nu skal der i stedet gøres gode gerninger.

Men det er mega svært at ændre adfærd. Især når man elsker at æde kød. Så da Ulv som eksempel spørger de andre, hvad de vil gøre, hvis der sidder en kattekilling fast oppe i et træ, svarer haj selvfølgelig højt ”æder den”. Godt så, afsted det går, nu skal der gøres gode gerninger og Hr. Ulv er med til at korrigere deres adfærd, så måske går det.

Men men men, som du nok har gennemskuet, går intet som Hr. Ulv har planlagt. Faktisk begynder dyrene at æde hinanden! Hvad der mere sker, må du bede dit barn om at læse sig til. Kast de to bøger om Bad Guys efter den ca. 8-12 årige og hør dit barn grine sig gennem den sjove, skøre og gakkede historie.

Jeg har bedt min 9 årige Johan om at læse med. ”Bogen er kedelig til at starte med, men så bliver den sjov”. Og han har ret, man skal lige i gang, og da han kom det, blev det så sjovt, at han gav sig til at læse højt. Og det sjove fortsætter heldigvis ind i bog 2.

Begge bøger er rigt illustrerede på alle sider i sort/hvidt i tegneserielignende striber. Teksten er kort og for de fleste let at læse og så danser teksten i forskellige størrelser hen over siderne.

Bøgerne er gode! Og der er flere på vej. Faktisk er bøgerne solgt til udgivelse i 30 lande og ved at blive filmatiseret som tegnefilm. Forfatteren har skrevet flere børnebøger, der i alt er udgivet i over fire millioner eksemplarer og har vundet et utal af priser. Fedt! Lad endnu flere af bøgerne finde vej til Danmark.

Aaron Blabey, Bad Guys, 2018, 144 sider pr. bog, Politikens forlag