// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lars Bøgeholt Pedersen: Timo
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Lars Bøgeholt Pedersen: Timo

Skrevet af den 16. november 2017 – 07:582 kommentarer

Timo er på vej hjem fra skoven med en kurv brænde. Men da han kommer til broen over floden, kan han se at floden er gået over sine bredder og at broen nu står under vand. Han forsøger alligevel at krydse floden og ender med at flyde med strømmen. Heldigvis kommer der er pelsjæger forbi, der hjælper ham op af vandet. Men kan man stole på fremmede mænd?

Forfatter Lars Bøgeholt Pedersen har skabt en ny letlæst serie om drengen Timo. Der er allerede udkommet tre bøger i serien med titlerne: Timo og pelsjægerne, Timo og slavehandleren og Timo og dragekongen. Bøgerne er oplagte til selvlæsning / frilæsning og har lixtal 14/15 og dermed velegnede i indskolingen

Serien er rigt illustreret af Angelica Inigo Jørgensen, der debuterer med disse udgivelser. Det kom helt bag på mig, da jeg læste, at hun debuterer, hendes illustrationer fremstår professionelle og er super flotte og matcher ganske godt historierne. Lad endelig hende illustrere mere i fremtiden! Og skriv gerne flere bøger om Timo.

Bøgerne er oplagte til børn, der gerne læser om konger, drager, sværd og sætter pris på fantasy. Bøgerne er nemlig spændende læsning.

Lars Bøgeholt Pedersen, Timo og dragekongen, Timo og pelsjægerne, og Timo og slavehandleren, Forlaget Pronto, 40 sider pr. bog, Illustreret af Angelica Inigo Jørgensen (f.1993), lix 14/15.