// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Line Leonhardt & Palle Schmidt: Nelson i Rom
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Line Leonhardt & Palle Schmidt: Nelson i Rom

Skrevet af den 14. august 2017 – 06:16Ingen kommentarer

Her er en af de børnebøger, der er mindst ligeså morsom for den voksne læser som for børnene. Bogen er en del af serien ’Kaos i familien’, men kan sagtens læses selvstændigt. Selvom du uden tvivl vil gå på jagt efter de andre i serien, når du først bliver introduceret for Nelson og hans familie.

Nelson og hans lillebror Malthe skal til Rom med deres forældre og bedsteforældre. Flyturen går nogenlunde nemt, men så stopper det også der. For Nelson skal ufatteligt meget igennem på sin ferie. Udover at blive væk og skvatte ned fra et tag, græder hans lillebror konstant. Hans forældre fatter ikke noget som helst. De vil ud og kigge på ruiner og andre kedelige seværdigheder. Nelson vil bare have fred og ro til at gå rundt med sin telefon og finde æg. Allerhelst guldægget.

Det var en fornøjelse at læse Line Leonhardt Nelson i Rom højt for mine drenge. Udover at den var nem at læse højt, var den spækket med humor for både børn og voksne. Der var passager, hvor vi alle korsede os over Nelsons uheld, og andre hvor vi heppede på, at det skulle lykkes for ham. Især i jagten efter guldægget, som helt sikkert vil inspirere alle Pokemon GO børn og voksne til nye eventyr.

Læs bogen højt for dine børn, eller lad børnene læse bogen selv. Nyd de meget flotte illustrationer af Palle Schmidt og glæd dig til den næste bog i ’Kaos i familien’ serien.

Line Leonhardt & Palle Schmidt: Nelson i Rom, Forlaget Calibat, 77 sider, maj 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.