// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: Den blodtørstige nabo 1-2
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Lasse Bo Andersen: Den blodtørstige nabo 1-2

Skrevet af den 31. august 2017 – 07:03Ingen kommentarer

Bøgerne Den blodtørstige nabo 1-2 er til læsere i alderen ca. 8-11 år, der er modige nok til at læse om vampyrer, kister med indhold og hoveder i store syltetøjsglas. Bøgerne er lette at læse med et lixtal på 22 og så tilpas spændende at siderne hurtigt vendes.

De gode venner Oliver og Lucas elsker at se gyserfilm. Blod, skrig og splat er lige noget for dem. En dag flytter en fremmed og mystisk mand ind i det gamle og forfaldne nabohus. Han er bleg og mærkelig, og lukker ikke op, når man ringer på. Drengene bliver nysgerrige og kigger ind af mandens vinduer. Det skulle de ikke have gjort! Et mareridt begynder og denne gang er det ikke på fjernsynet, men i virkeligheden med dem selv som hovedpersoner.

Du bliver nødt til at læse begge bøger med det samme. Den første slutter nemlig præcist der, hvor det bliver allermest spændende! Sæt du dig blot til rette, måske en regnvejrdag med et tæppe, og læs dig gennem en spændende fortælling med en overraskende og uventet afslutning. Måske stiger pulsen lidt undervejs.

Hvis du kunne lide forfatterens serie Zombie-splatter (som er en gysende, spændende og letlæst gyserserie for selvlæsere) vil du også være vild med disse to bøger.

Lasse Bo Andersen, Den blodtørstige nabo 1-2, Forlaget tekstogtegning.dk, August 2017, 48 sider pr. bog.