// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jakob Martin Strid: Lille Frø bygger rumraket
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Jakob Martin Strid: Lille Frø bygger rumraket

Skrevet af den 8. december 2016 – 07:49Ingen kommentarer

Mange kender historien om Lille Frø, som faldt ned fra stjernerne og landede hos en frøfamilie. Lille Frø er fyren, der driver alle til vanvid, men som på trods af det, er elsket af sin frøfamilie og af alle os læsere.

Lille Frø har boet hos familien Frø i et år nu. Han er efterhånden ved at falde til, han laver i hvert fald ikke helt så mange ulykker mere. Nu bruger han i stedet sin kreativitet og sit høje energiniveau på at bygge en rumraket sammen med sine søskende. Og det er de slet ikke så dårlige til.

Faktisk er de så dygtige til det, at de ved en fejl en eftermiddag, ryger ud på en rejse i rumraketten, selvom raketten ikke er bygget færdig. Og det er ikke engang Lille Frø, der er skyld i den uplanlagte rejse….

Det er lørdag, og om lørdagen bager frømor altid kage. Også selvom hun flyver rundt i rummet. Og heldigvis for det! Uden at afsløre for meget, kan jeg godt nævne at frømor bliver dagens helt, da hendes kager reder en flok slaver fra den grusomme robot Krang. Hvordan og hvorledes må du selv læse dig til. Det er slet ikke så svært, men ganske hyggelig læsning.

Lille Frø bygger rumraket er en sød, sympatisk og ufarlig rejs-ud-og-hjem-fortælling, hvor det gode vinder over det onde. Godt krydret med spas og gak undervejs. Og med gode illustrationer og opfindsomme navne.

Jakob Martin Strid, Lille Frø bygger rumraket, Gyldendal, Oktober 2016, 44 sider.