// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Josh Lacey: Dragepasseren Bind 1-4
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Josh Lacey: Dragepasseren Bind 1-4

Skrevet af den 6. august 2016 – 07:43Én kommentar

Edvard er en frisk dreng, han er rummelig og har en ret god humor.

Måske er det derfor, at det er ham, der har fået ansvaret for onklens drage, da onklen rejser på ferie. Men det er ikke nemt at passe en drage, der har en usædvanlig appetit, sætter ild til gardiner og glemmer at gå udenfor, når den skal lave stort.

Edvard forsøger at komme i kontakt med sin onkel, så han kan hente sin drage. Men hans onkel besvarer ikke de mails Edvard sender. Og det kan man egentlig godt forstå i betragtning af, hvor bøvlet det er at have en drage boende.

Der er udkommet fire bøger i serien og tak til forlaget for at sende dem alle på gaden på en gang. Det er min oplevelse med to læsende børn, at hvis man først er glad for en serie, vil man gerne læse alle bøgerne med det samme.

Bøgerne er skrevet som en e-mail-korrespondance mellem drengen Edvard og hans onkel Oluf i et sprog som er let at læse. Og det er en af de ting, min medanmelder Johan på syv år har fremhævet som værende en rigtig god ting.

Teksten er lidt stor med gode mellemrum i afsnittene. Der er illustrationer på en del af siderne. Alt i alt er det en god, sjov og spændende serie, der vil tiltale både drenge og piger på 1-4 klassetrin. Min medanmelder læste sig begejstret igennem serien i løbet af et par dage og lukkede sidste bog med et “tror du der kommer endnu flere bøger i den serie mor?”.

Josh Lacey, Dragepasseren Bind 1-4, Illustreret af Garry Parsons, Forlaget Bolden, 68 sider pr. bog.