// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vind en bog af anmelderroste Jesper Bugge Kold – Land i datid / Vinder fundet
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vind en bog af anmelderroste Jesper Bugge Kold – Land i datid / Vinder fundet

Skrevet af den 5. april 2016 – 20:274 kommentarer

Tillykke til Kirsten og Thomas!

På fredag udkommer Jesper Bugge Kolds længe ventede to’er efter Vintermænd. Den hedder Land i datid og vil snart blive anmeldt her på bloggen.

Hvis du også gerne vil læse bogen, har du nu mulighed for at vinde et eksemplar af bogen, da forlaget Turbine har stillet et eksemplar til rådighed.

Du kan deltage i konkurrencen ved enten at skrive en kort kommentar til dette indlæg eller ved at sende en mail til jane@bogblogger.dk mærket konkurrence.

Vi finder en vinder allerede på fredag, hvor bogen udkommer, så den hurtigt kan lande hos vinderen.

Forlaget skriver:
“Ungkommunisten Elisabeth vender i 1975 hjem til Danmark fra en partiskole iDDR. I maven bærer hun østtyske Peter Körbers barn. 30 år senere rejser deressøn, Andreas, for første gang til Berlin. Han er flygtet fra sit universitetsspecialeog fra et kuldsejlet forhold med en rigtig god undskyldning: Hans far er blevetmyrdet!

Andreas’ flugt bliver en rejse til en fremmed og ukendt by, på jagt efter den far,han aldrig har mødt, en opdagelsesrejse i fortiden – og lidt efter lidt også en jagtpå hans egen identitet.

Land i datid er en fortælling om et land, der ikke længere eksisterer. Det er enfortælling om Stasi, om jagten på sandheden og på sig selv – mellem forskelligesandheder.

Jesper Bugge Kold debuterede i 2014 med romanen Vintermænd, der fik fantastiske anmeldelser og sikrede Bugge Kold en nominering til BogForumsDebutantpris. Siden har Amazon Crossing købt verdensrettighederne tilVintermænd, der pt. er udkommet på både engelsk og tysk med stor succes.”