// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bogudsalg! Arnold Busck
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Bogudsalg! Arnold Busck

Skrevet af den 5. februar 2016 – 14:21Ingen kommentarer

Yes! I dag er udsalgskataloget fra Arnold Busck blevet offentliggjort.

Lad mig guide dig gennem (set med mine øjne) de bedste bøger, der skal med hjem til samlingen eller gives i gave til andre. De fleste af de valgte bøger er tidligere anmeldt her på sitet, så klik på titlerne, hvis du vil læse mere.

Den første bog jeg faldt over er I havet er der krokodiller, som er en medrivende og hjerteskærende fortælling om en dreng, der flygter fra Afghanistan. Den er skrevet i romanform, men bygger på en virkelig drengs flugt og er med sine 170 sider et godt bud på en bog til min søster, der ikke har meget tid til at læse.

Min søn Tue på 11 år er inde i en periode, hvor han kun vil læse krimi-spændings-serier om børn, der skal opklare en forbrydelse eller et mysterium. Jeg kan godt selv huske, da jeg som barn var inde i en fase. Derfor er det også oplagt at kaste børneserien Cornelius Krut af Kirsten Sonne efter ham. Det er nemlig en letlæst serie om den 12 årige Cornelius og hans makker Lulu, der skal opklare lidt af hvert.

Til mine nevøer på 3 og 5 år er det oplagt at vælge Bertil og Borte af Kim Fupz Aakeson. Det er en højtlæsningsbog om drengen Bertil, som mister sine vanter, sit legetøj og en del andre ting. Det viser sig, at det lille møgdyr Borte har taget hans ting! Den er både sjov og sød og ufarlig.

Min mor elsker at slæbe bøger om rejseholdets historie, pensionerede politimænds erindringer og bøger om mord med på ferie. Per Kaaes bog Gerningssteder – en kriminalvandring gennem Københavns mordsteder er derfor oplagt til hende.

Jeg må med skam indrømme, at jeg endnu ikke har læst Kirsten Hammanns roste Se på mig, så den vil jeg vælge til mig selv.

Hvilke bøger fra kataloget kan du ikke undvære? Udsalget starter d. 3. februar kl. 09.00.

(Og nej, vi har ikke fået penge eller andet fra Arnold Busck for at skrive dette indlæg, det er blot skrevet af en bogelsker, der deler ud af sin bogglæde.)