// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bogudsalg! Bog og idé
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Bogudsalg! Bog og idé

Skrevet af den 5. februar 2016 – 09:14Ingen kommentarer

Bogudsalget er skudt i gang og jeg gør hvad jeg kan for at styre min begejstring. Som anmelder har jeg i forvejen rigeligt med læsestof til rådighed.

Alligevel er det svært ikke at lade sig rive med, når kvalitetsbøger står og kalder på mig.

Hvis du ikke allerede har slæbt armene lange af tunge poser med bøger, kan du måske lade dig inspirere dig af min lille “tour de bogkatalog” fra Bog & idé.

Hvis du er til krimier kan den danske forfatter Julie Hastrups krimiserie måske være noget for dig. Hendes bøger har holdt mig vågen adskillige aftener Du kan læse min anmeldelse af den seneste af hendes udgivelser her.

Hvis du ikke fik læst den roste Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr, der udkom sidste år, kan det være at det er nu du skal slå til. Du kan læse Mortens anmeldelse af bogen her.

Du kender sikkert Ana Grues krimibøger om den skaldede detektiv, men sidste år udkom en helt anden bog, som også fik meget ros. Bogen hedder Italiensvej og du kan læse Mettes anmeldelse af bogen her.

Der er også en stak lidt ældre udgivelser i kataloget og jeg vil især fremhæve Dy Plambecks bog Gudfar og Bent Hallers Rakkerparhuset. Begge er glimrende bøger til meget fornuftige priser.

Kataloget byder også på kogebøger, børnebøger, rejsebøger, biografier og meget andet. Tjek det ud! Du kan finde det her.

Hvilke bøger har du købt på udsalg i år?

(Og nej, vi har ikke fået penge eller andet fra Bog og idé for at skrive dette indlæg, det er blot skrevet af en bogelsker, der deler ud af sin bogglæde)