// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sif Orellana: Gartnerinden & Lykkesmeden
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Sif Orellana: Gartnerinden & Lykkesmeden

Skrevet af den 17. december 2012 – 21:18Ingen kommentarer

Begejstret! Meget endda, for Sif Orellanas nyeste skud på stammen.

”Gartnerinden og lykkesmeden” er en bog, der lige umiddelbart minder om Sifs andre bøger; Krudtugler og Kanelssnegle, Rollinger og Roulader og Spilopper og Stjerneskud. Den er tyk og tung og fyldt med skønne billeder og opskrifter.

Men denne bog er mere end det. Denne gang har Sif skabt en smuk inspirationsguide til alle de moderne kvinder, der vil det hele. Forventningerne er store og især vores egne. Det er svært at leve op til nutidens ideal om den perfekte mor, kone, veninde med styr på karrieren. Og ofte kan det gøre ondt, når det hele ikke går op i en højere enhed, for hvem kan vi bebrejde andre end os selv?

Men nu skal det være slut – vi skal se muligheder og være aktive medskabere af vores egen lykke. Vi skal gøre noget godt for os selv og Sif giver sine bud på, hvad der kunne være godt at fokusere på. I bogen finder du afsnit om kulinarisk nydelse, sunde vaner, mindfulness og vores hjem. Det handler om at finde balancen mellem arbejdsliv og familien, der skal findes tid til venner og familie og tid til dig selv.

Hvis du går og tænker, at 2013 skal være anderledes, at det skal være et år, hvor du finder ind til dine kerneværdier og bruger mest tid på det der gør dig glad, så kan du finde mange gode råd i Sifs guide til, at opdyrke livets muligheder og skabe din egen lykke. For det handler først og fremmest om, at starte med sig selv, hvis vi skal nå vores drømme og ønsker.

Sifs bog er et rigtigt godt bud på en lykkeguide til den moderne kvinde og du kan starte med at stille dig selv et af de store spørgsmål fra bogen: ”Hvad vil du egentlig med dit liv, og hvad forhindrer dig i at opnå det?

Sifs nye bog er endnu en husbibel – der aldrig kommer ind bagerst på hylden!

Sif Orellana, Gartnerinden & Lykkesmeden, Tinkerbell Books, 2012, 312 sider