// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Giv en god roman i julegave! Årets julegaveinspiration på bogblogger.dk
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Gaveide, Nyheder

Giv en god roman i julegave! Årets julegaveinspiration på bogblogger.dk

Skrevet af den 5. december 2012 – 09:42Ingen kommentarer

Der er udkommet rigtig mange gode bøger i 2012. Redaktionen har bedt anmelder Krista Hampe Thorn om sine bud på boggaven til din far, din mor og din veninde. Eller måske kan en af bøgerne være til dig selv?

Til din far: Ken Follett: Verdens vinter

Der er bare nogle forfattere, der kan skrive moppedrenge på godt og vel 1000 sider uden at det føles som et bjerg, der skal bestiges. Ken Follett er en af dem. Den succesrige forfatter forstår at kombinere historisk fakta og fiktion på en absolut god måde og på intet tidspunkt føles hans fortællinger som en støvet historietime.

Verdens vinter er ingen undtagelse og jeg kender flere ”nylæsere”, der har slugt denne moppedreng med stor fornøjelse.

Læs hele anmeldelsen her.

Til din veninde: Stine Askov: Bid

Stines Askovs debutroman har fået stor ros – ikke mindst på bogblogger.dk – for sin vedkommende og morsomme roman om hverdagslivet.

Bogen er velskrevet og morsom og langer kærlige lussinger ud til forskellige typer vi alle møder i hverdagen i form af guldkornscitater.

Bogbloggers redaktør kaldte bogen for ”en af de morsomste bøger jeg længe har læst”. Dét er da en god gave at give!

Læs hele anmeldelsen her

Til din mor: Emma Hamberg: Svømmeprøven

Dette er bogen til hyggelæseren, som elsker at begrave sig i en god historie, hvor der er masser af feel good uden det bliver banalt eller forudsigeligt.

Du bliver lidt bedrøvet undervejs, men kun for igen at blive glad og måske lidt pinlig, for det er nogle skønne personer, du møder og du hepper på dem alle hele vejen.

Læs hele anmeldelsen her